100 euro lenen binnen 10 minuten

Ben jij 21 jaar of ouder en beschik je over een vast inkomen? Dan kun jij vandaag nog een lening afsluiten die over 10 minuten al op je rekening staat!

De lening die dat mogelijk maakt wordt een spoed lening genoemd. Een spoed lening kenmerkt zich door de snelheid waarmee je de lening kunt afsluiten, de snelheid waarmee het geld op je rekening staat en de snelheid waarmee je de lening moet terugbetalen.

Het afsluiten van een spoed lening duurt maximaal een half uurtje. Je hebt een aantal kopieën nodig voor het afsluiten van een spoed lening. Je hebt namelijk een kopietje nodig van je identiteitsbewijs, dit kan een kopie van je paspoort zijn of van je identiteitskaart. Daarnaast heb je nog een kopietje nodig van een bewijs van inkomen. Hierbij moet gedacht worden aan een loonstrookje.

Doordat de aanbieders van spoed leningen geen BKR controles uitvoeren is het mogelijk om binnen een dag het geld op je rekening te storten, in dit geval 100 euro. De meeste aanbieders van spoed leningen werken daarnaast met een elektronisch transactiesysteem waardoor het geld vaak al binnen 10 minuten op je rekening kan staan.
[ad#336×280-rechts]
De snelheid van terugbetalen zal voor veel mensen een nadeel zijn, je moet het geleende geld en de rente namelijk binnen 30 dagen hebben terugbetaald. Deze korte terugbetalingperiode kan echter ook als een voordeel worden gezien.

Een korte terugbetalingperiode betekend dat je nooit langer dan nodig hoeft rond te lopen met een financiële schuld. Hierdoor moet een spoed lening wel worden gezien als een lening bedoeld voor financiële noodsituaties waarbij je zeker bent van genoeg inkomen de eerst volgende maand.

Een spoed lening kun je alleen afsluiten via het internet. Op internet bieden kredietverstrekkers deze leningen aan om ook mensen met een BKR notering tegemoet te komen.

Dat de lening via internet wordt aangeboden zegt niets over de betrouwbaarheid. Online kredietverstrekkers moeten zich namelijk net als iedere reguliere bank houden aan bepaalde regels opgelegd door de overheid. Een spoed lening is daarom met zo betrouwbaar en veilig als iedere lening bij een reguliere bank.