200 euro lenen binnen 10 minuten

Heb jij snel geld nodig om een vliegticket naar je familie in het buitenland te boeken, of is er een hoge rekening binnengekomen die direct betaalt moet worden? Veel mensen krijgen een keer te maken met uitgaven waarmee vooraf geen rekening is gehouden. Voor dat soort momenten kan iedereen een kortlopende lening afsluiten, ook mensen met een Bureau Krediet registratie, ook wel BKR genoemd.

Voor mensen met een BKR, maar natuurlijk ook voor mensen zonder een BKR is een kortlopende lening in het leven geroepen. Deze lening is voor mensen bedoelt die onverwacht krap bij kas zitten, en daardoor hun rekeningen niet kunnen betalen of geen boodschappen meer kunnen doen door extreem hoge kosten.

Een kortlopende lening biedt een uitkomst voor iedereen die niet lang met een schuld wilt blijven rondlopen. Een kortlopende lening , ook wel korte lening of minilening genoemd, is dan misschien een goede uitkomst voor jou. Een kortlopende lening is namelijk een lening die op korte termijn moet worden afgelost. Een “normale” lening heeft vaak een aflossingsperiode van een paar maanden tot een jaar, bij een kortlopende lening is deze periode slechts 30 dagen. Je schuld wordt dus direct terugbetaalt op het moment dat je volgende salaris wordt gestort.
[ad#336×280-rechts]
Een ander belangrijk voordeel is dat de kredietverstrekkers van kortlopende leningen geen BKR check doen, hierdoor kunnen dus ook mensen met een BKR geld lenen. De kredietverstrekkers doen geen BKR check omdat het kortlopende leningen zijn waarbij er enkele voorwaarden worden gesteld waardoor zij geen risico lopen. De voorwaarden voor een kortlopende lening zijn, een minimale leeftijd van 21 jaar en een vast inkomen. Het geleende geld plus rente worden automatisch van de rekening afgeschreven als het salaris of een ander vast inkomen is gestort.

Om 200 te lenen hoef je dus alleen maar op internet opzoek te gaan naar een kredietverstrekker die bij jou past. Kortlopende leningen worden vaak alleen via internet aangeboden, let daarom goed op de voorwaarden die een kredietverstrekker heeft. Heb je voor jou de juiste kredietverstrekker gevonden dan is het alleen nog maar en kwestie van een aanvraag formulier in te vullen. Wanneer je aanvraag formulier is goedgekeurd kan de 200 euro vaak al binnen 10 minuten op je rekening staan.

Een kortlopende lening is dus een lening voor iedereen die een hele korte tijd geld nodig heeft, maar ook de mogelijkheid heeft om de lening binnen korte tijd, maximaal 30 dagen, terug te betalen.