Binnen 10 minuten 400 euro op jouw rekening!

Binnen 10 minuten 400 euro op je rekening? Dat is erg snel en nu ook echt mogelijk!

Online leningverstrekkers werken zonder BKR controle en met een elektronisch overmaaksysteem. Dit systeem maakt direct 400 euro over zodra jij een sms-bericht stuurt naar het daarvoor bestemde nummer.

Via Google of een andere zoekmachine op het internet vind je snel verschillende online leningverstrekkers. Deze leningverstrekkers bieden vaak meerder leningen aan waaronder de snelle lening.

Een snelle lening kenmerk zich door de snelheid waarmee het geld op je rekening wordt gestort, maar ook de snelheid waarmee de lening moet worden afgelost.

De aflossingsperiode van een snelle lening telt 30 dagen. Binnen deze dagen dient het gehele geldbedrag plus de rente te worden terugbetaald. Wordt het bedrag niet binnen deze periode terugbetaald stijgt de hoogte van je schuld met de dag.
[ad#336×280-rechts]
Een snelle lening afsluiten is dus alleen verstandig wanneer het geld een tijdelijke oplossing is, je moet er namelijk zeker van zijn dat je binnen 30 dagen genoeg geld hebt om alles terug te betalen. Lukt dat niet dan is de kans groot dat je het ene financiële gat met het andere moet gaan dichten.

Dit is een situatie die je ten allen tijden wilt vermijden. Wanneer je namelijk eenmaal in de schulden zit is het erg lastig daar ook weer uit te komen.

Wanneer je een snelle lening af wilt sluiten is het dus belangrijk dat je eerst goed overweegt of er geen andere manier is om aan dat extra geld te komen. Een lening afsluiten bij familie of vrienden is altijd goedkoper dan bij een financiële organisatie.

Om een snelle lening af te kunnen sluiten moet je minimaal 21 jaar oud zijn. Naast een verplichte leeftijd die voor de meeste leningen geldt, dien je een vast inkomen te hebben. Dit vaste inkomen kan salaris zijn, maar kinderbijslag of studiefinanciering voldoet ook.