Direct 200 euro op je rekening

Heb jij snel 200 euro nodig maar sta je geregistreerd bij BKR? 200 euro kun je lenen zonder dat er een BKR check wordt gedaan. Dit komt omdat 200 euro voor een aanbieder van leningen een klein bedrag is, daarbij hebben zij er vertrouwen in dat mensen 200 euro en de rente kunnen terugbetalen. Er wordt met kleine bedragen geen onderscheid gemaakt tussen mensen met of zonder BKR, geld lenen is dus voor iedereen mogelijk.

200 euro is voor een aanbieder van leningen een klein bedrag, maar jij kan het bedrag nodig hebben om belangrijke aankopen als een wasmachine te doen of om simpelweg de rekeningen te kunnen betalen. Een ander voordeel van het lenen van een relatief klein bedrag is dat je het binnen een dag al op je rekening kan hebben staan. Er zijn zelfs aanbieders die het binnen 10 minuten op je rekening storten.

Een lening waarmee je gemakkelijk 200 euro kunt lenen wordt een korte lening of kortlopende lening genoemd. De aanbieders van deze leningen werken alleen online. Op deze manier besparen zij geld en tijd wat weer voordelig is voor jou.
[ad#336×280-rechts]
Met een korte lening kun je 200 euro lenen, maar je moet het bedrag wel weer binnen zeer korte tijd terugbetalen. Het terugbetalingstermijn is bij veel aanbieders slechts 30 dagen. Er is voor een korte terugbetalingstermijn gekozen door de aanbieders om geen BKR check te hoeven doen. Je kunt namelijk alleen 200 euro lenen als je kunt bewijzen het de volgende maand ook terug te kunnen betalen.

Het is belangrijk dat je niet zomaar een korte lening afsluit. De rente van een korte lening is namelijk minimaal 3 keer zo hoog als die van een gewone lening. Als je dus een andere legale mogelijkheid hebt om snel 200 euro op je bankrekening te hebben is dat wellicht een betere optie.

Besluit je toch een korte lening aan te gaan, dan is het belangrijk dat je eerst alle aanbieders van korte leningen met elkaar te vergelijkt. Je moet dan kijken naar het rentepercentage en de andere voorwaarden. Je hebt namelijk ook aanbieders waarbij je geen rente betaalt, maar een soort van administratiekosten. Deze administratiekosten zijn hoog. Om een korte lening af te kunnen sluiten moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een vast inkomen. De terugbetaalperiode telt bij veel aanbieders maximaal 30 dagen.