In 10 minuten 750 euro op jouw rekening! Hoe snel wil je het hebben?

Je ziet het steeds meer, leningen waarbij de aanbieder belooft dat het geld binnen 10 minuten op je rekening staat. De vraag die jij je jezelf dan stelt is waarschijnlijk of dat wel echt mogelijk is. Het antwoord op jouw vraag is ja, het is echt mogelijk.

Hoe werken deze leningen dan?
Met een lening die in 10 minuten op je rekening staat kun je bedragen lenen tot 750 euro. Deze bedragen worden gezien als kleine bedragen door de kredietaanbieders. Zij zien geen risico in het verstrekken van deze lening doordat het voor hun een klein bedrag is.

De kredietaanbieders die deze leningen aanbieden werken voornamelijk via het internet. Dit bevorderd de snelheid van de lening, er komen namelijk geen mensen aan te pas na goedkeuring. Om goedkeuring te krijgen voor deze leningen dien je een aanvraagformulier online in te vullen. [ad#336×280-rechts]

De vragen die op dit formulier worden gesteld zijn vragen als hoeveel geld je wilt lenen en hoe hoog je maandelijks inkomen is. Je dient altijd een kopie van je laatste loonstrookje en identiteit mee te sturen. Dit geeft de kredietverstrekker de zekerheid dat jij de lening kunt terugbetalen en dat jij minimaal 21 jaar oud bent.

De leningen die in 10 minuten op je rekening staan hebben diverse namen. Minilening, snelle lening, spoed lening en flitslening zijn enkele benamingen. De overeenkomst tussen deze benamingen is de hoogte en de snelheid van het bedragen de je kunt lenen.

Als je geïnteresseerd bent in een dergelijke lening is het verstandig om via een zoekmachine op internet, bijvoorbeeld Google, verschillende aanbieders van deze leningen te bekijken. Veel van deze snelle leningen lijken op elkaar, maar in de secundaire voorwaarden kunnen verschillen zitten. Het afbetalingstermijn kan verschillen, de hoogte van het bedrag dat je maximaal kunt lenen en de hoogte van de rente.

Het is nooit verstandig om meerdere snelle leningen tegelijk af te sluiten. Je moet de geleende bedragen dan namelijk allemaal tegelijk terugbetalen. Dit is vaak onmogelijk omdat je niet voor niets een geldbedrag moet lenen en je inkomen dus niet toereikend genoeg is om alle geleende bedragen plus de rente in één keer terug te betalen.