Snel een nieuwe ijskast? in 10 minuten is het geregeld

Heeft jouw ijskast het vandaag begeven? Dan is dat vast even schrikken. Het geld voor een nieuwe ijskast heb je waarschijnlijk niet zomaar voor handen. Een goede ijskast kost tegenwoordig al snel 400 euro. Dit is voor velen een hoog bedrag waarvan je met gemak een maand huur kan betalen.

Een snelle oplossing is in deze gevallen geboden. Want een gezin draaiende houden zonder ijskast is erg lastig en kost onnodig veel energie. Een spoed lening biedt dan de uitkomst. Met deze spoed lening staat het geld namelijk al binnen één dag op je rekening. Je hoeft dan dus niet meer onnodig lang te wachten tot dat je een nieuwe ijskast kunt aanschaffen.

Een spoed lening is een lening waarmee je het geld al binnen een dag op je rekening hebt staan. Het is dus ook echte een spoed lening. Verschillende aanbieders van deze lening beloven dat het geld al in 10 minuten op je rekening staat. Een snellere lening bestaat niet. [ad#336×280-rechts]

Naast dat een spoed lening snel op je rekening staat is het voordeel van deze lening dat je nooit langer dan nodig aan deze lening vast zit. Je betaalt het geleende bedrag dat je nodig hebt direct terug wanneer je eerst volgende salaris op je rekening staat. Dit is een voordeel omdat je op deze manier nooit een negatieve BKR kunt krijgen. Maar het kan ook een nadeel zijn als je geen hoog genoeg inkomen hebt.

Het is dus nooit verstandig om meer geld te lenen dan dat je nodig hebt voor de ijskast. Ook moet je kijken of je het gehele bedrag van de ijskast moet lenen of dat een deel ook al genoeg is. Naast dat je het geleende bedrag direct moet terug betalen als je eerst volgende salaris wordt gestort, moet je ook nog een flink bedrag aan rente betalen over het geleende geldbedrag.

Bij het afsluiten van een spoed lening is het dus altijd verstandig eerst goed het rentepercentage te bekijken dat de leningaanbieder rekent en daarnaast moet je nooit meer geld lenen dan nodig. Een spoed lening is een snelle, efficiënte en eenvoudige oplossing maar niet de goedkoopste oplossing.