Snel geld? Binnen enkele minuten 750 euro op je rekening

Ben jij opzoek naar een lening waarbij het geld al binnen enkele minuten op je rekening staat? Dat is nu mogelijk met de spoed lening. De spoed lening is speciaal ontwikkelt om mensen die vrijwel direct geld nodig hebben uit de brand te helpen. Met een spoed lening kun je bedragen tot en met 750 euro lenen.

Herken jij je in deze tekst dan is een spoed lening vast ook iets voor jou. De reden waarvoor jij snel geld nodig hebt is niet van toepassing. De leningaanbieders van spoed leningen zijn alleen geïnteresseerd in de lening die ze jou aanbieden en het feit dat jij de lening weer terug kunt betalen.

Doordat de lening binnen enkele minuten op je rekening staat, vaak al binnen 10 minuten, hebben de leningaanbieders geen tijd om een BKR check uit te voeren. Om er toch zeker van te zijn dat jij de lening kunt terugbetalen vragen zij aan jou een bewijs van inkomen. Aan de hand van dat bewijs berekenen zij of jij de lening kunt terugbetalen. Alleen als dat het geval is kan jij gebruik maken van een spoed lening.
[ad#336×280-rechts]
Een spoed lening is dus snel, efficiënt en eenvoudig, maar aan al deze voordelen hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Dit prijskaartje is dat de rente van een spoed lening hoger is dan die van een “normale” lening. De rente van een normale lening is vaak tussen de 6% en 8% terwijl die van een spoed lening vaak tussen de 15% en 20% ligt.

Je betaalt dus een stuk hogere rente, maar deze rente betaal je maar slechts één keer terwijl je bij een “normale” lening een aflossingstermijn hebt van minimaal een half jaar en dus zes keer 6% tot 8% rente betaalt. Bij elkaar op geteld ben je dus met een spoed lening over een langere periode genomen goedkoper uit.

Je betaalt dus maar één keer rente over het geleende bedrag. Je moet echter het geleende bedrag plus de rente al na maximaal 30 dagen terugbetalen. Dit betekend dat het geld direct van je eerst volgende inkomen wordt afgeschreven.

Een spoed lening is dus een lening voor noodsituaties waarbij je direct geld nodig hebt. Je moet er echter wel zeker van zijn dat je het geldbedrag plus de rente de eerstvolgende maand kunt terugbetalen.

Om deze lening te kunnen afsluiten moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een vast inkomen. Dit vaste inkomen kan salaris zijn, maar kan ook kinderbijslag of studiefinanciering zijn.