Snel geld lenen? Binnen 10 minuten kan er 600 euro op je rekening staan

Wil jij snel geld lenen? Zonder enige moeite kan er binnen 10 minuten 600 euro op je rekening staan. Dit kan door het aanvragen van een kortlopende lening bij een online kredietverstrekker.

Je hebt nu geld nodig omdat je pas halverwege de maand bent en geen geld meer op de bank hebt staan, of heeft je computer het begeven en heb je direct een nieuwe nodig? Tal van redenen zijn er te bedenken waarom je direct geld nodig hebt. Doormiddel van een kortlopende lening kan al binnen 10 minuten 600 euro op je rekening staan. Dit geld kan je dan direct gebruiken voor een nieuwe aankoop, of om simpelweg de binnengekomen rekeningen te betalen.

Door online enkele handelingen uit te voeren kan die 600 euro snel op jouw rekening staan. Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je ID en bewijs van inkomsten te e-mailen naar een kredietverstrekker van kortlopende leningen. Wanneer je aanvraag voor een kortlopende lening is goedgekeurd krijg je bericht. Na het ontvangen van het bericht kan jij zelf bepalen wanneer het gewenste bedrag op je rekening staat. Doormiddel van het versturen van een sms-bericht kan het geld vervolgens binnen 10 minuten op je rekening staan. [ad#336×280-rechts]

Een tip om niet te veel rente te betalen over het geleende geldbedrag is door het vergelijken van diverse aanbieders voordat je een kortlopende lening afsluit. De rente kan namelijk per aanbieder verschillen, waardoor je dus geld kunt besparen bij het aflossen van de kortlopende lening. Meer geld lenen dan nodig is, is dan ook niet aan te raden. Je moet het geleende bedrag namelijk binnen maximaal 30 dagen terug betalen.

Een voorwaarde is echter wel dat je maximaal bij één aanbieder een kortlopende lening afsluit met een maximum bedrag van 750 euro. In theorie is het een mogelijkheid om meerdere kortlopende leningen af te sluiten bij diverse aanbieders, dit is echter niet aan te raden omdat je dan ook alles in één keer moet terug betalen wat voor problemen kan zorgen. De rentepercentages die je moet betalen over het geleende bedrag ligt in veel gevallen een stuk hoger dan bij een “normale lening”.