Snel geld lenen binnen 10 minuten. Zo snel kan het!

Ben jij opzoek naar een lening die al binnen 10 minuten op je rekening staat? Verder zoeken hoeft dan niet. Er zijn vele online kredietaanbieders die snelle leningen aanbieden. Een snelle lening sluit je direct af en het geld staat dezelfde dag nog op je rekening. Diverse aanbieders beloven zelfs al het geld binnen 10 minuten op je rekening te stortten.

De vraag die jij jezelf stelt is waarschijnlijk of het überhaupt mogelijk is om zo snel geld op een rekening te storten. Het antwoord is JA. Er zijn verschillende redenen waarom dat mogelijk is.

De eerste reden is omdat er geen BKR controle wordt uitgevoerd door de kredietaanbieders. Een BKR controle duurt vaak meerdere dagen waardoor de snelheid van een lening wordt beperkt. De tweede reden is omdat er na goedkeuring van de lening geen mensen meer aan te pas komen. De gehele geldtransactie gebeurt elektronisch wat de snelheid bevordert.
[ad#336×280-rechts]
Een lening wordt pas verstrekt door de kredietaanbieders als jij kunt bewijzen een hoog genoeg inkomen te hebben zodat jij na 30 dagen de lening alweer kunt terugbetalen. Dit bewijs wordt meestal geleverd in de vorm van een loonstrookje.

Als jouw aanvraag is goedgekeurd krijg je een telefoonnummer. Om het geld op je rekening gestort te krijgen moet je een sms-bericht sturen naar het betreffende telefoonnummer. Op het moment dat jij het sms-bericht verstuurt wordt de transactie elektronisch in werking gesteld.

Met deze snelle vorm van lenen kun je bedragen tot en met 750 euro op je rekening laten stortten. Bedenk wel dat je het geldbedrag binnen 30 dagen dient terug te betalen en dat de lening ook niet geheel gratis is. De rente die je over een snelle lening betaalt is dan wel slecht eenmalig maar het rentepercentage ligt dan ook een stuk hoger dan bij “normale” lening.