Snel geld lenen zonder BKR check

Heb je snel geld nodig? Maar heb je nog steeds last van die BKR die je 5 jaar geleden hebt gekregen. Dat is erg vervelend, helemaal wanneer je nu in een situatie zit waarin je snel geld wilt lenen. Lenen bij de reguliere banken zal door je BKR niet snel meer lukken. BKR informeert namelijk de banken over kredieten en telefoonabonnementen die consumenten hebben afgesloten. De banken baseren hun keuze op de informatie die de BKR hun geeft. Dus sta je daar geregistreerd door bijvoorbeeld het niet betalen van een telefoonrekening maak je al vele malen minder kans op een lening bij een reguliere bank dan mensen die niet geregistreerd staan bij BKR.

BKR, voluit Bureau Krediet Registratie, houdt de gegevens bij van mensen die kredieten, kredietfaciliteiten en/of telefoonabonnementen hebben. Iedereen heeft tegenwoordig een mobile telefoon met abonnement, dus let goed op dat je op tijd je telefoonrekeningen betaalt anders heb je zo een BKR aan je broek hangen.
Het BKR lijkt nu alleen maar een vervelen de instantie die zich met jouw financiën wilt bemoeien, maar de insteek is echter geheel anders. Doordat het BKR bijhoudt of iemand in het verleden wel of niet zijn rekeningen heeft betaalt, wil het BKR voorkomen dat mensen weer in financiële probleemsituaties terecht komen.[ad#336×280-rechts]

De insteek is natuurlijk heel goed van het BKR, want er zijn altijd mensen die zonder na te denken de ene na de andere lening afsluiten zonder deze terug te kunnen betalen. Er zijn echter ook mensen die door “foutjes” staan geregistreerd bij het BKR. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je bent verhuisd en de factuur van je telefoonrekening bij je oude adres binnen is gekomen. Door alle hectiek van zo’n verhuizing heb je helemaal niet aan een telefoonrekening gedacht waardoor je nu staat geregistreerd bij BKR.

Deze registratie zegt dus helemaal niets over jou als persoon. Want een dergelijk voorbeeld kan de meest oplettende mensen overkomen. Maar wanneer je eenmaal geregistreerd staat kom je niet zomaar meer van die registratie af.

Gelukkig zijn er voor die mensen nog kredietaanbieders op internet die wel mensen met BKR een lening verschaffen. Voor deze leningen doen deze kredietaanbieders geen check bij BKR omdat het om bedragen gaat tot en met 750 euro. Voordat je een bedrag kan lenen vragen ze je een formulier in te vullen en een kopie van je identiteitsbewijs en loonstrookje mee te sturen. Zij kijken dan of jij het gewenste geldbedrag wel kunt terugbetalen. Wordt je aanvraag goedgekeurd dan kan het bedrag al binnen 10 minuten op je rekening staan.