Vandaag 200 euro op je rekening? Regel het binnen 10 minuten

Ben jij opzoek naar een lening van 200 euro alleen kun je niet terecht bij de reguliere banken omdat je het geld vandaag nodig hebt? Geen probleem! Er zijn online financierders die jou wel deze lening geven.

Het enige wat jij hoeft te doen is online een aanvraag formulier in te vullen en wachten totdat jouw aanvraag wordt goedgekeurd. Als jou aanvraag is goed gekeurd, wat binnen een uur wordt gedaan, heb jij het bedrag vandaag nog op je rekening staan.

200 euro kan je voor verschillende dingen nodig hebben. Een bedrag als 200 euro heb je echter vaak direct nodig om ofwel een aankoop te doen of om een urgente rekening te betalen.

Geld lenen bij een reguliere bank is dus sowieso geen optie of je nu een BKR hebt of niet. Een lening bij een reguliere bank duurt vaak minimaal een week voordat je krijgt te horen of jij in aanmerking komt voor de lening van 200 euro.
[ad#336×280-rechts]
Een lening bij een online financierder is anders geregeld. Zij vragen jou direct een aanvraagformulier in te vullen en een kopie van paspoort en laatste loonstrookje mee te sturen.

Aan de hand van jouw loonstrookje bepalen zij of jij in aanmerking komt voor de lening die je wilt afsluiten. Je moet namelijk volgens het loonstrookje instaat zijn het geleende bedrag en de rente de eerst volgende maand dat je inkomen wordt gestort terug te kunnen betalen.

Dit is dan ook de reden waarom online financieders geen controle doen bij het BKR in Tiel. Zij hebben een makkelijkere en snellere manier gevonden om zo min mogelijk risico te lopen bij het verstrekken van een lening.

Een lening waarbij je zo snel het geld op je rekening hebt staan wordt vaak een kortlopende lening genoemd. Deze lening wordt kortlopend genoemd omdat je maar maximaal 30 dagen hebt om het geleende bedrag plus de rente terug te betalen.

De korte looptijd van een kortlopende lenings is ook gelijk het voordelige aan deze lening. Je zit namelijk niet aan een lange aflossingstermijn vast voor een bedrag van 200 euro. Je kunt hierdoor dus ook geen nieuwe schulden opbouwen.