Weekendje weg is zo betaalt met de meest snelle lening

De drukte van het werkende leven is weer begonnen. Ondanks dat het pas de tweede week van januari is kijkt je nu alweer uit naar je volgende vakantie. Je hebt vast al op internet rond gekeken waar je naar toe zou willen gaan. Vakanties kosten veel geld en het is ook niet zo gemakkelijk om in de komende periode vrij te krijgen van je werk. Wellicht biedt een weekendje weg een midden oplossing.

Een lekker lang weekend gaan skiën of naar een andere stad in Europa? Alles is tegenwoordig mogelijk want vliegtickets kosten vandaag de dag niet meer zoveel geld. Voor 60 euro kun je vaak al op en neer naar Londen of Barcelona. Of wanneer je een weekend wilt gaan skiën kun je naar onze oosterburen, Duitsland. Binnen een paar uur rijden zit je in Duitsland in een skigebied met een hoge sneeuwzekerheid. Alles kun je binnen enkele minuten regelen op internet tegen een relatief lage prijs. Echter zijn de kosten eenmaal op bestemming aangekomen vaak hoger dan je van te voren had ingeschat.

Vele weekendjes weg zijn nu in de aanbieding en het zou jammer zijn als jij daar geen gebruik van kunt maken. Echter heb je natuurlijk altijd meer geld nodig dan om alleen het weekendje weg te kunnen betalen. Als je dan eenmaal in Londen of Barcelona bent wil je natuurlijk lekker kunnen shoppen, en op de skipistes wil je lekker uitgebreid kunnen lunchen. Het is namelijk je kleine vakantie en daar wil je zoveel mogelijk van genieten.[ad#336×280-rechts]

Om dit allemaal te bekostigen is het uiteraard slim om te sparen. Maar aangezien je nu die aanbieding hebt langs zien komen is daar geen tijd meer voor. Om toch dat weekendje weg te kunnen betalen is een korte lening de oplossing. Met een korte lening staat het geld namelijk al in 10 minuten op je rekening, je kunt dus direct dat weekendje weg boeken.

Een ander voordeel van een korte lening is het tempo waarin je de lening weer terug betaalt. Vaak heb je een maximum van 30 dagen waarbinnen je het geleende geld moet hebben terugbetaalt. Dit betekend dus dat je niet te maken hebt met een lange aflossingsperiode waarbij je iedere maand een klein bedrag aflost, maar je betaalt in één keer het geleend geld terug.

Ook een korte lening is natuurlijk niet zonder rente. Omdat deze lening zo snel op je rekening kan staan is deze rente ook iets hoger dan bij die van een normale lening. Maar omdat je het bedrag plus rente in één keer terug betaalt ben je altijd goedkoper uit dan bij een normale lening.